Canal RSS

DIA MUNDIAL CONTRA LES DROGUES

Publicado en

Per commemorar el Dia Mundial contra les Drogues, el dijous, 10 de maig a les 12:00 hores al Col·legi Públic Mosquera tindran lloc les següents activitats, destinades a la classe de 5è i 6è, a càrrec de la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta (MASSMA):

Taller de prevenció del consum d’alcohol en menors.

Objectiu del taller: Segons les últimes investigacions relacionades amb tendències de consum de drogues, s’ha detectat  la disminució de l’edat d’inici del consum d’alcohol, que actualment es situa al voltant dels 13 anys, pel que deguem fer un esforç a nivell de prevenció en el retràs d’inici del consum de l’alcohol, en aquest sentit, des dela UPCCA dela MASSMA, ens hem plantejat l’oportunitat de realitzar un taller de prevenció en la població escolar de la comarca dela Marina Alta, als alumnes de 6è EP dels centres escolars de la comarca.

Concurs de dibuix del Dia Mundial Contra les Drogues.

Tots els anys amb motiu de la commemoració del 26 de juny com a Día Mundial contra les Drogues, l’alumnat de 6è E.P. participa amb els seus dibuixos a un concurs de cartells i el dibuix guanyador és editat per part dela MASSMAi distribuït per totala Comarca.

Programa Cine i Educació en valors

Objectiu del Taller. Es un programa acreditat perla Conselleria de Sanitat, per a treballar la prevenció de les drogodependències utilitzant com a recurs la formació en valors mitjançant el cine.

Material facilitat al professorat.:

La UPCCA, ha facilitat al centre educatiu l’enllaç a una plataforma digital que ens facilitala Conselleriade Sanitat, dela FADon es pot descarregar el quadern de treball per als alumnes i la guia didàctica per al professorat.

Pel·licula: “Gru mi Villano favorito”.

Alumnat :  Es treballarà al segon cicle E.P. 3er i 4rt. EP.

Acerca de Alcalalí

Cualquier duda o consulta que queráis realizar estamos a vuestra disposición. Nos podéis encontrar en 8 a 15 horas en el Ayuntamiento, en el mail: adl@alcalali.es y también en otras muchas redes sociales.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: